文献
J-GLOBAL ID:201602281989472946
整理番号:16A1186180
中性に近い電解(NEO)水及び超音波と自動洗浄機を用いた生鮮食品における大腸菌O157:H7及びネズミチフス菌DT104の低減
Reduction of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium DT 104 on fresh produce using an automated washer with near neutral electrolyzed (NEO) water and ultrasound
著者 (4件):
Afari George Kwabena
(Department of Food Science and Technology, University of Georgia, 1109 Experiment Street, Griffin, GA 30223-1797, USA)
,
Hung Yen-Con
(Department of Food Science and Technology, University of Georgia, 1109 Experiment Street, Griffin, GA 30223-1797, USA)
,
King C. Harold
(Chick-fil-A Inc., Food and Product Safety, 5200 Buffington Rd, Atlanta, GA 30349, USA)
,
Hu Aijun
(College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, PR China)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
63
ページ:
246-254
発行年:
2016年05月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)