文献
J-GLOBAL ID:201602285675454896
整理番号:16A0692639
種々の野菜の抗糖化効果: グルコースとヒト血清アルブミン反応系における糖化最終産物形成の阻害
Antiglycation effect of various vegetables: Inhibition of advanced glycation end product formation in glucose and human serum albumin reaction system
著者 (4件):
ISHIOKA Yoshika
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
,
YAGI Masayuki
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
,
OGURA Mari
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
,
YONEI Yoshikazu
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Glycative Stress Research (Web)
(Glycative Stress Research (Web))
巻:
2
号:
1
ページ:
22-34 (WEB ONLY)
発行年:
2015年03月31日
JST資料番号:
U0817A
ISSN:
2188-3610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)