文献
J-GLOBAL ID:201602286093115719
整理番号:16A0507089
水相/ポリオキシエチレンソルビタン脂肪酸エステル(Tween xx)/植物油脂系及び低エネルギー法による食品ナノ乳化に及ぼす蔗糖の影響
Effect of sucrose on phase behavior of aqueous phase/polyoxyethylene sorbitan fatty acid ester (Tween xx)/vegetable oil systems and food nano-emulsification using low-energy methods
著者 (3件):
Prasert Waraporn
(Department of Applied Bioresource Sciences (Food Science), The United Graduate School of Agricultural Sciences, Ehime University, 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa 761-0795, Japan)
,
Prasert Waraporn
(Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand)
,
Gohtani Shoichi
(Department of Applied Biological Sciences, Faculty of Agriculture, Kagawa University, 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa 761-0795, Japan)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
168
ページ:
119-128
発行年:
2016年01月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)