文献
J-GLOBAL ID:201602289041740692
整理番号:16A1202189
モデルのモッツァレラチーズの粘弾性における変化を誘導する剪断作業
Shear work induced changes in the viscoelastic properties of model Mozzarella cheese
著者 (5件):
Sharma Prateek
(Riddet Institute, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4442, New Zealand)
,
Sharma Prateek
(Dairy Technology Division, National Dairy Research Institute, Karnal 132001, Haryana, India)
,
Munro Peter A.
(Riddet Institute, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4442, New Zealand)
,
Dessev Tzvetelin T.
(Riddet Institute, Massey University, Private Bag 11222, Palmerston North 4442, New Zealand)
,
Wiles Peter G.
(Fonterra Research and Development Centre, Private Bag 11029, Palmerston North 4442, New Zealand)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
56
ページ:
108-118
発行年:
2016年05月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)