文献
J-GLOBAL ID:201602289119838878
整理番号:16A0909131
貯蔵におけるサケ副産物の品質変化:NMRによる評価と定量化
Quality changes of salmon by-products during storage: Assessment and quantification by NMR
著者 (6件):
Shumilina Elena
(Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norway)
,
Slizyte Rasa
(SINTEF Fisheries and Aquaculture, Norway)
,
Mozuraityte Revilija
(SINTEF Fisheries and Aquaculture, Norway)
,
Dykyy Anastasiya
(Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norway)
,
Stein Timo A.
(Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norway)
,
Dikiy Alexander
(Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norway)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
211
ページ:
803-811
発行年:
2016年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)