文献
J-GLOBAL ID:201602289880058548
整理番号:16A1186696
オレガノ油を含むトウガラシ種子ミール蛋白質複合フィルムの物理的性質および利用
Physical properties and application of a red pepper seed meal protein composite film containing oregano oil
著者 (4件):
Lee Ji-Hyeon
(Department of Food Science and Technology, Chungnam National University, Daejeon 305-764, Republic of Korea)
,
Yang Hyun-Ju
(Department of Food Science and Technology, Chungnam National University, Daejeon 305-764, Republic of Korea)
,
Lee Ka-Yeon
(Department of Food Science and Technology, Chungnam National University, Daejeon 305-764, Republic of Korea)
,
Song Kyung Bin
(Department of Food Science and Technology, Chungnam National University, Daejeon 305-764, Republic of Korea)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
55
ページ:
136-143
発行年:
2016年04月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)