文献
J-GLOBAL ID:201602290902533774
整理番号:16A0722447
最終糖化産物形成に対するチャ(Camellia sinensis)およびハーブの効果ならびに後発酵の影響
Effect of tea (Camellia sinensis) and herbs on advanced glycation endproduct formation and the influence of post-fermentation
著者 (4件):
OTAKE Kenichiro
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
YAGI Masayuki
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKABE Wakako
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
,
YONEI Yoshikazu
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Glycative Stress Research (Web)
(Glycative Stress Research (Web))
巻:
2
号:
4
ページ:
156-162 (WEB ONLY)
発行年:
2015年12月31日
JST資料番号:
U0817A
ISSN:
2188-3610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)