文献
J-GLOBAL ID:201602295102166743
整理番号:16A0920883
食事性硝酸塩と亜硝酸塩:利益,リスク,及び発展する認識
Dietary nitrate and nitrite: Benefits, risks, and evolving perceptions
著者 (5件):
Bedale Wendy
(Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA)
,
Sindelar Jeffrey J.
(Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA)
,
Sindelar Jeffrey J.
(Muscle Biology Laboratory, Department of Animal Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA)
,
Milkowski Andrew L.
(Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA)
,
Milkowski Andrew L.
(Muscle Biology Laboratory, Department of Animal Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
120
ページ:
85-92
発行年:
2016年10月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)