文献
J-GLOBAL ID:201702210007187570
整理番号:17A0748130
大量超臨界二酸化炭素を用いて調製したリコペンのZ-異性体を含む天然トマトオレオレジンの安全性評価【Powered by NICT】
Safety assessment of a natural tomato oleoresin containing high amounts of Z-isomers of lycopene prepared with supercritical carbon dioxide
著者 (3件):
Honda Masaki
(Research & Development Division, Kagome Company, Limited, Nishitomiyama, Nasushiobara, 329-2762, Japan)
,
Higashiura Takuma
(Research & Development Division, Kagome Company, Limited, Nishitomiyama, Nasushiobara, 329-2762, Japan)
,
Fukaya Tetsuya
(Research & Development Division, Kagome Company, Limited, Nishitomiyama, Nasushiobara, 329-2762, Japan)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
3
ページ:
1027-1033
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)