文献
J-GLOBAL ID:201702210292304430
整理番号:17A0552496
減圧乾燥処理が固形食品の物理的性質に及ぼす影響
Effect of decompression drying treatment on physical properties of solid foods
著者 (4件):
MORIKAWA Takuya
(Iwate Univ., Kamaishi, JPN)
,
TAKADA Norihisa
(Yukiguni Aguri Co., Ltd., Numata, JPN)
,
TAKADA Norihisa
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
MIURA Makoto
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
4
ページ:
831-838
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)