文献
J-GLOBAL ID:201702210304165709
整理番号:17A0321879
Staphylococcus aureus細胞膜脂質とその応用全乳中のカタクチイワシ抗菌ペプチドの親和性と選択性【Powered by NICT】
Affinity and selectivity of anchovy antibacterial peptide for Staphylococcus aureus cell membrane lipid and its application in whole milk
著者 (2件):
Pu Chuanfen
(School of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, China)
,
Tang Wenting
(School of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, China)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
72
号:
PA
ページ:
153-163
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)