文献
J-GLOBAL ID:201702210705090996
整理番号:17A1170834
光学的方法による選択された糖を用いた3 アミノ フェニルボロン酸相互作用の研究【Powered by NICT】
Study of 3-amino phenylboronic acid interactions with selected sugars by optical methods
著者 (3件):
Kur Katarzyna
(Lodz University of Technology, Institute of General Food Chemistry, Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz, Poland)
,
Przybyt Malgorzata
(Lodz University of Technology, Institute of General Food Chemistry, Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz, Poland)
,
Miller Ewa
(Lodz University of Technology, Institute of General Food Chemistry, Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz, Poland)
資料名:
Journal of Luminescence
(Journal of Luminescence)
巻:
183
ページ:
486-493
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0731A
ISSN:
0022-2313
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)