文献
J-GLOBAL ID:201702211118277119
整理番号:17A0660144
形成,キトサンを用いた小麦グルテンから調製したバイオナノ複合材料膜の構造と性質に及ぼす酸化グラフェンの影響【Powered by NICT】
Effects of graphene oxide on the formation, structure and properties of bionanocomposite films made from wheat gluten with chitosan
著者 (5件):
Lee Dan Bi
(Korea Institute of Footwear and Leather Technology, Busan 47154, Korea)
,
Lee Dan Bi
(Department of Polymer Science and Engineering, Pusan National University, Busan 46241, Korea)
,
Kim Dong Won
(Department of Polymer Science and Engineering, Pusan National University, Busan 46241, Korea)
,
Shchipunov Yury
(Institute of Chemistry, Far East Department, Russian Academy of Sciences, Vladivostok, Russia)
,
Ha Chang-Sik
(Department of Polymer Science and Engineering, Pusan National University, Busan 46241, Korea)
資料名:
Polymer International
(Polymer International)
巻:
65
号:
9
ページ:
1039-1045
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0918A
ISSN:
0959-8103
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)