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文献
J-GLOBAL ID:201702211212201155   整理番号:17A0700532

鉄カプセル化した常温硬化ホエー蛋白質分離物ゲル粉末 パート2:ヨーグルトの官能的および貯蔵品質に及ぼす鉄強化の影響【Powered by NICT】

Iron-encapsulated cold-set whey protein isolate gel powder - Part 2: Effect of iron fortification on sensory and storage qualities of Yoghurt
著者 (2件):
Onsekizoglu Bagci Pelin
(Department of Food Engineering, Trakya University, 22180, Edirne, Turkey)
Gunasekaran Sundaram
(Department of Biological Systems Engineering, University of Wisconsin-Madison, 460 Henry Mall, Madison, WI, 53706, USA. guna@wisc.edu)

資料名:
International Journal of Dairy Technology  (International Journal of Dairy Technology)

巻: 69  号:ページ: 601-608  発行年: 2016年 
JST資料番号: E0057A  ISSN: 1364-727X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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