文献
J-GLOBAL ID:201702211264215365
整理番号:17A0660068
電磁誘導加熱法によるアーティチョーク(Cynara cardunculusL.subsp.scolymus(L.)Hegi)からのイヌリン抽出の最適化【Powered by NICT】
Optimisation of inulin extraction from globe artichoke (Cynara cardunculus L. subsp. scolymus (L.) Hegi.) by electromagnetic induction heating process
著者 (4件):
Terkmane Naila
(Materials and Environment Laboratory, Faculty of Science and Technology, University of Medea, Ain D’Heb, 26001, Medea, Algeria)
,
Krea Mohamed
(Materials and Environment Laboratory, Faculty of Science and Technology, University of Medea, Ain D’Heb, 26001, Medea, Algeria)
,
Moulai-Mostefa Nadji
(Materials and Environment Laboratory, Faculty of Science and Technology, University of Medea, Ain D’Heb, 26001, Medea, Algeria)
,
Moulai-Mostefa Nadji
(Laboratoire Polymeres Biopolymeres Surfaces, Universite de Rouen, Mont Saint Aignan, 76821, France)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
51
号:
9
ページ:
1997-2008
発行年:
2016年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)