文献
J-GLOBAL ID:201702211563470059
整理番号:17A1486272
植物由来エラジタンニンとエラグ酸の食事摂取に及ぼすウロリチンA,ヒト腸内微生物叢により生成された代謝物の安全性評価【Powered by NICT】
Safety assessment of Urolithin A, a metabolite produced by the human gut microbiota upon dietary intake of plant derived ellagitannins and ellagic acid
著者 (5件):
Heilman Jacqueline
(Exponent, Inc., 1150 Connecticut Ave. NW, Suite 1100, Washington, DC 20036, United States)
,
Andreux Penelope
(Amazentis SA, EPFL Innovation Park, Batiment C, 1015 Lausanne, Switzerland)
,
Tran Nga
(Exponent, Inc., 1150 Connecticut Ave. NW, Suite 1100, Washington, DC 20036, United States)
,
Rinsch Chris
(Amazentis SA, EPFL Innovation Park, Batiment C, 1015 Lausanne, Switzerland)
,
Blanco-Bose William
(Amazentis SA, EPFL Innovation Park, Batiment C, 1015 Lausanne, Switzerland)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
108
号:
PA
ページ:
289-297
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)