文献
J-GLOBAL ID:201702211691785727
整理番号:17A0988420
電量検出器付液体クロマトグラフィーによる生赤色Pepersと調味料粉末中の3種のカプサイシノイドの定量【Powered by NICT】
Determination of Three Capsaicinoids in Raw Red Pepers and Seasoning Powders by Liquid Chromatography with Coulometric Detection
著者 (4件):
Watanabe Hayaki
(College of Analytical Chemistry, 2-1-1 Tenma Kita-ku, Osaka, 530-0043, Japan)
,
Murakami Kazuo
(Tokyo Kasei University, Faculty of Domestic Science, 1-18-1, Kaga, Itabashi, Tokyo, 178-8602, Japan)
,
Imazawa Hiroka
(Tokyo Kasei University, Faculty of Domestic Science, 1-18-1, Kaga, Itabashi, Tokyo, 178-8602, Japan)
,
Kauffmann Jean-Michel
(Universite Libre de Bruxelles, Faculty of Pharmacy, Campus Plaine, CP 205/6, Boulevard du Triomphe, 1050, Bruxelles, Belgium, Tel: 32 2 6505215)
資料名:
Electroanalysis
(Electroanalysis)
巻:
29
号:
6
ページ:
1513-1517
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0736A
ISSN:
1040-0397
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)