文献
J-GLOBAL ID:201702211921660013
整理番号:17A0472904
血中脂質プロフィルに及ぼす海クロウメモドキ(Hippophae rhamnoidesL.)の効果:11の独立した無作為化対照試験の系統的レビューとメタ分析【Powered by NICT】
Effect of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) on blood lipid profiles: A systematic review and meta-analysis from 11 independent randomized controlled trials
著者 (4件):
Guo Xiao-fei
(Department of Food Science and Nutrition, Zhejiang University, Hangzhou, China)
,
Yang Bo
(Department of Food Science and Nutrition, Zhejiang University, Hangzhou, China)
,
Cai Wenwen
(Department of Food Science and Nutrition, Zhejiang University, Hangzhou, China)
,
Li Duo
(Department of Food Science and Nutrition, Zhejiang University, Hangzhou, China)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
61
ページ:
1-10
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)