文献
J-GLOBAL ID:201702212041660821
整理番号:17A1424759
標準溶液を用いた外部キャリブレーションによるもち米の直接元素分析のためのnebulization/pre蒸発システムと結合した固体サンプリングE TV ICP-OES【Powered by NICT】
Solid sampling ETV-ICPOES coupled to a nebulization/pre-evaporation system for direct elemental analysis of glutinous rice by external calibration with standard solutions
著者 (4件):
Sadiq Nausheen
(Department of Chemistry, Queen’s University, 90 Bader Lane, Kingston, Ontario K7L 3N6, Canada)
,
Huang Lily
(Department of Chemistry, Queen’s University, 90 Bader Lane, Kingston, Ontario K7L 3N6, Canada)
,
Kaveh Farhad
(Teva Canada Limited, Department of Quality Assurance, 30 Novopharm Ct, Scarborough, ON M1B 2K9, Canada)
,
Beauchemin Diane
(Department of Chemistry, Queen’s University, 90 Bader Lane, Kingston, Ontario K7L 3N6, Canada)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
237
ページ:
1-6
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)