文献
J-GLOBAL ID:201702212066047037
整理番号:17A0450774
ポリリシノール酸ポリグリセロール(PGPR)-安定化水における米ぬか油乳濁液の安定性,性質およびカプセル化効率に及ぼす米糠ステアリンの影響【Powered by NICT】
Influence of rice bran stearin on stability, properties and encapsulation efficiency of polyglycerol polyricinoleate (PGPR)-stabilized water-in-rice bran oil emulsions
著者 (3件):
Prichapan Nattapong
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand)
,
McClements David Julian
(Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, 240 Chenoweth Laboratory 102 Holdsworth Way, Amherst, MA 01003, United States)
,
Klinkesorn Utai
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
93
ページ:
26-32
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)