文献
J-GLOBAL ID:201702212195891452
整理番号:17A1490879
揮発性代謝産物プロファイリングは新しい自発的に生成されたビワ栽培品種の揮発性化合物における変化を明らかにする【Powered by NICT】
Volatile metabolite profiling reveals the changes in the volatile compounds of new spontaneously generated loquat cultivars
著者 (5件):
Besada C.
(Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA), Carretera Moncada-Naquera, km 4,5, 46113 Valencia, Spain)
,
Sanchez G.
(Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria (INTA), Ruta N°9, Km 170, 2930 San Pedro, Argentina)
,
Gil R.
(Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA), Carretera Moncada-Naquera, km 4,5, 46113 Valencia, Spain)
,
Granell A.
(Instituto de Biologia Molecular y Celular de Plantas (IBMCP), Ingeniero Fausto Elio, s/n. 46022, Valencia, Spain)
,
Salvador A.
(Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA), Carretera Moncada-Naquera, km 4,5, 46113 Valencia, Spain)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
100
号:
P1
ページ:
234-243
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)