文献
J-GLOBAL ID:201702212247068654
整理番号:17A1424803
ワイン中の2 メチルブチル アセタート:赤ワインの果実様芳香に対するエナンチオマの分布及び官能的影響【Powered by NICT】
2-Methylbutyl acetate in wines: Enantiomeric distribution and sensory impact on red wine fruity aroma
著者 (8件):
Cameleyre Margaux
(Univ. Bordeaux, ISVV, EA 4577 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
,
Cameleyre Margaux
(INRA, ISVV, USC 1366 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
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Lytra Georgia
(Univ. Bordeaux, ISVV, EA 4577 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
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Lytra Georgia
(INRA, ISVV, USC 1366 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
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Tempere Sophie
(Univ. Bordeaux, ISVV, EA 4577 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
,
Tempere Sophie
(INRA, ISVV, USC 1366 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
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Barbe Jean-Christophe
(Univ. Bordeaux, ISVV, EA 4577 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
,
Barbe Jean-Christophe
(INRA, ISVV, USC 1366 OEnologie, F 33140 Villenave d’Ornon, France)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
237
ページ:
364-371
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)