文献
J-GLOBAL ID:201702212613846173
整理番号:17A0151685
日本の植物性発酵飲料「酵素」の発酵過程における細菌群集の変化
Changes in the bacterial community in the fermentation process of koso, a Japanese sugar-vegetable fermented beverage
著者 (7件):
CHIOU Tai-Ying
(Kitami Inst. of Technol., Kitami, JPN)
,
SUDA Wataru
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
,
SUDA Wataru
(Keio Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
,
OSHIMA Kenshiro
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
,
HATTORI Masahira
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
,
HATTORI Masahira
(Graduate School of Advanced Sci. and Engineering, Tokyo, JPN)
,
TAKAHASHI Tomoya
(AOB Keioh Group Corp., Hokuto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
2
ページ:
403-410
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)