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文献
J-GLOBAL ID:201702212613846173   整理番号:17A0151685

日本の植物性発酵飲料「酵素」の発酵過程における細菌群集の変化

Changes in the bacterial community in the fermentation process of koso, a Japanese sugar-vegetable fermented beverage
著者 (7件):
CHIOU Tai-Ying
(Kitami Inst. of Technol., Kitami, JPN)
SUDA Wataru
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
SUDA Wataru
(Keio Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
OSHIMA Kenshiro
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
HATTORI Masahira
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
HATTORI Masahira
(Graduate School of Advanced Sci. and Engineering, Tokyo, JPN)
TAKAHASHI Tomoya
(AOB Keioh Group Corp., Hokuto, JPN)

資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry  (Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)

巻: 81  号:ページ: 403-410  発行年: 2017年02月 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0916-8451  CODEN: BBBIEJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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