文献
J-GLOBAL ID:201702212840735532
整理番号:17A0472909
食肉産業におけるアクティブ及びインテリジェント包装【Powered by NICT】
Active and intelligent packaging in meat industry
著者 (4件):
Fang Zhongxiang
(Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The University of Melbourne, Parkville, VIC, 3010, Australia)
,
Zhao Yanyun
(Department of Food Science and Technology, Oregon State University, Corvallis, OR, 97331, USA)
,
Warner Robyn D.
(Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The University of Melbourne, Parkville, VIC, 3010, Australia)
,
Johnson Stuart K.
(School of Public Health, Curtin Health Innovation Research Institute, Curtin University, Perth, WA, 6845, Australia)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
61
ページ:
60-71
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)