文献
J-GLOBAL ID:201702213044825021
整理番号:17A0405768
モデル食品中及び胃に似せた条件下でのヒトノロウイルス代用物に対するプロアントシアニジンブルーベリー【Powered by NICT】
Blueberry proanthocyanidins against human norovirus surrogates in model foods and under simulated gastric conditions
著者 (3件):
Joshi Snehal
(The University of Tennessee-Knoxville, Department of Food Science and Technology, 2600 River Drive, Knoxville, TN 37966, USA)
,
Howell Amy B.
(Marucci Center for Blueberry and Cranberry Research, Rutgers University, Chatsworth, NJ, USA)
,
D’Souza Doris H.
(The University of Tennessee-Knoxville, Department of Food Science and Technology, 2600 River Drive, Knoxville, TN 37966, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
63
ページ:
263-267
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)