文献
J-GLOBAL ID:201702213168564098
整理番号:17A0405118
新鮮牛肉保存のための照射と塩素包装の有効性の評価【Powered by NICT】
Evaluation of the effectiveness of non-irradiated and chlorine-free packaging for fresh beef preservation
著者 (8件):
Rodrigues Jose B.M.
(DuPont Packaging & Industrial Polymers, Sao Paulo, Brazil)
,
Sarantopoulos Claire I.G.L.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Brazil)
,
Bromberg Renata
(Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Brazil)
,
Andrade Juliana C.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Brazil)
,
Brunelli Kleber
(DuPont Packaging & Industrial Polymers, Sao Paulo, Brazil)
,
Miyagusku Luciana
(Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Brazil)
,
Marquezini Miriam G.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Brazil)
,
Yamada Eunice A.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Brazil)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
125
ページ:
30-36
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)