文献
J-GLOBAL ID:201702213291987783
整理番号:17A0552485
テイラー渦の混合特性を用いた澱粉加水分解の加工処理法の開発
Process development of starch hydrolysis using mixing characteristics of Taylor vortices
著者 (6件):
MASUDA Hayato
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
MASUDA Hayato
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
HORIE Takafumi
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
HUBACZ Robert
(Warsaw Univ. Technol., Warsaw, POL)
,
OHMURA Naoto
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
SHIMOYAMADA Makoto
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
4
ページ:
755-761
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)