文献
J-GLOBAL ID:201702213656674447
整理番号:17A1553164
腸の健康を保存するためのホエー蛋白質による腸内細菌叢のin vitro調節【Powered by NICT】
In vitro modulation of gut microbiota by whey protein to preserve intestinal health
著者 (6件):
Sanchez-Moya T.
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Veterinary Sciences, Regional Campus of International Excellence Campus Mare Nostrum, University of Murcia, Spain. tsm09382@um.es)
,
Lopez-Nicolas R.
,
Planes D.
,
Gonzalez-Bermudez C. A.
,
Ros-Berruezo G.
,
Frontela-Saseta C.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
9
ページ:
3053-3063
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)