文献
J-GLOBAL ID:201702213669080751
整理番号:17A0409466
市販牛肉包装プラントの製造施設における牛肉上のEscherichia coliの汚染源のマッピング【Powered by NICT】
Mapping sources of contamination of Escherichia coli on beef in the fabrication facility of a commercial beef packing plant
著者 (5件):
Yang Xianqin
(Agriculture and Agri-Food Canada, 6000 C&E Trail, Lacombe, Alberta, T4L 1W1, Canada)
,
He Annie
(Agriculture and Agri-Food Canada, 6000 C&E Trail, Lacombe, Alberta, T4L 1W1, Canada)
,
Badoni Madhu
(Agriculture and Agri-Food Canada, 6000 C&E Trail, Lacombe, Alberta, T4L 1W1, Canada)
,
Tran Frances
(Agriculture and Agri-Food Canada, 6000 C&E Trail, Lacombe, Alberta, T4L 1W1, Canada)
,
Wang Hui
(Agriculture and Agri-Food Canada, 6000 C&E Trail, Lacombe, Alberta, T4L 1W1, Canada)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
75
ページ:
153-159
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)