文献
J-GLOBAL ID:201702213764356443
整理番号:17A0554487
2型糖尿病患者における即席混合食摂取後のグルコースとインスリン濃度
Postprandial glucose and insulin levels in type 2 diabetes mellitus patients after consumption of ready-to-eat mixed meals
著者 (8件):
MANIOS Yannis
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
,
MOSCHONIS George
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
,
MOSCHONIS George
(Envinhealth S.A., Athens, GRC)
,
MAVROGIANNI Christina
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
,
TSOUTSOULOPOULOU Konstantina
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
,
KOGKAS Stergios
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
,
LAMBRINOU Christina-Paulina
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
,
EFSTATHOPOULOU Eirini
(Harokopio Univ. Athens, Athens, GRC)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
56
号:
3
ページ:
1359-1367
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)