文献
J-GLOBAL ID:201702214001043142
整理番号:17A2008682
Abelmoschus esculentusの種子の化学組成,栄養価および抗菌特性【Powered by NICT】
The chemical composition, nutritional value and antimicrobial properties of Abelmoschus esculentus seeds
著者 (6件):
Petropoulos Spyridon
(University of Thessaly, Department of Agriculture, Crop Production and Rural Environment, 38446 N. Ionia, Magnissia, Greece. fangio57gr@gmail.com)
,
Fernandes Angela
,
Barros Lillian
,
Ciric Ana
,
Sokovic Marina
,
Ferreira Isabel C.F.R.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
12
ページ:
4733-4743
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)