文献
J-GLOBAL ID:201702214113434311
整理番号:17A0933694
オオムギ混合米(麦飯)調理におけるオオムギβ-アミラーゼの米穀粒への移動
Translocation of Barley β-amylase into Rice Grains during Cooking Rice Mixed with Barley (Mugimeshi)
著者 (7件):
SANO Anna
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
TSUYUKUBO Mika
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
MABASHI Yuka
(Kyoto Coll. Nutritional & Medical Sci., Kyoto, JPN)
,
MURAKAMI Yukie
(Kyoto Coll. Nutritional & Medical Sci., Kyoto, JPN)
,
NARITA Hiroshi
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
OOKURA Tetsuya
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
4
ページ:
621-625
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)