文献
J-GLOBAL ID:201702214325911663
整理番号:17A0660665
示差走査熱量測定と熱重量分析によるホキ油とマグロ油の熱酸化安定性解析【Powered by NICT】
Thermal oxidative stability analysis of hoki and tuna oils by Differential Scanning Calorimetry and Thermogravimetry
著者 (3件):
Tengku-Rozaina Tengku Mohamad
(School of Food Science and Technology, Universiti Malaysia Terengganu, Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia)
,
Tengku-Rozaina Tengku Mohamad
(Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand)
,
Birch Edward John
(Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
118
号:
7
ページ:
1053-1061
発行年:
2016年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)