文献
J-GLOBAL ID:201702214588659486
整理番号:17A0141093
軟骨組織の冷凍保存にエピガロカテキン-3-o-ガラートおよびケルセチンが及ぼす影響
Effect of epigallocatechin-3-o-gallate and quercetin on the cryopreservation of cartilage tissue
著者 (7件):
KASAI Nobuhiro
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
MERA Hisashi
(Mukogawa Women’s Univ., Nishimomiya, JPN)
,
WAKITANI Shigeyuki
(Mukogawa Women’s Univ., Nishimomiya, JPN)
,
WAKITANI Shigeyuki
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
MORITA Yusuke
(Doshisha Univ., Kyotanabe, JPN)
,
TOMITA Naohide
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKAGI Mutsumi
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
1
ページ:
197-199
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)