文献
J-GLOBAL ID:201702214663212949
整理番号:17A0363227
基質特異性に及ぼすThermus thermophilusトレハロースシンターゼのC末端領域切断の影響【Powered by NICT】
Effect of C-terminal domain truncation of Thermus thermophilus trehalose synthase on its substrate specificity
著者 (3件):
Cho Chang-Bae
(Department of Food and Nutrition, Brain Korea 21 Project, Yonsei University, Seoul 120-749, Republic of Korea)
,
Park Da-Yeon
(Department of Food and Nutrition, Brain Korea 21 Project, Yonsei University, Seoul 120-749, Republic of Korea)
,
Lee Soo-Bok
(Department of Food and Nutrition, Brain Korea 21 Project, Yonsei University, Seoul 120-749, Republic of Korea)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
96
ページ:
121-126
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)