文献
J-GLOBAL ID:201702215031654185
整理番号:17A0308321
ラクトフェリングリコマクロペプチドナノヒドロゲル中の生物活性化合物のカプセル化と放出制御:モデル化合物としてのクルクミンとカフェイン【Powered by NICT】
Encapsulation and controlled release of bioactive compounds in lactoferrin-glycomacropeptide nanohydrogels: Curcumin and caffeine as model compounds
著者 (3件):
Bourbon Ana I.
(CEB - Centre of Biological Engineering, Universidade do Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal)
,
Cerqueira Miguel A.
(CEB - Centre of Biological Engineering, Universidade do Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal)
,
Vicente Antonio A.
(CEB - Centre of Biological Engineering, Universidade do Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
180
ページ:
110-119
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)