文献
J-GLOBAL ID:201702215134709627
整理番号:17A0748018
新しいde Stoner機の仕様のレオロジーとオリーブ油の収率および品質のオリーブペーストに及ぼす機械加工の影響に関する評価【Powered by NICT】
Specification of a new de-stoner machine: evaluation of machining effects on olive paste’s rheology and olive oil yield and quality
著者 (3件):
Romaniello Roberto
(Department of the Science of Agriculture, Food and Environment, University of Foggia, Via Napoli 25, 71122, Foggia, Italy)
,
Leone Alessandro
(Department of the Science of Agriculture, Food and Environment, University of Foggia, Via Napoli 25, 71122, Foggia, Italy)
,
Tamborrino Antonia
(Department of Agricultural and Environmental Science, University of Bari Aldo Moro, Via Amendola 165/A, 70126, Bari, Italy. antonia.tamborrino@uniba.it)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
1
ページ:
115-121
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)