文献
J-GLOBAL ID:201702215296451037
整理番号:17A0970771
Nelder-Meadシンプレックス法を用いたロールパンの製造パラメータの最適化【Powered by NICT】
Optimization of the production parameters for bread rolls with the Nelder-Mead simplex method
著者 (2件):
Zettel V.
(Department of Process Analytics and Cereal Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 23, 70599 Stuttgart, Germany)
,
Hitzmann B.
(Department of Process Analytics and Cereal Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 23, 70599 Stuttgart, Germany)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
103
ページ:
10-17
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)