文献
J-GLOBAL ID:201702215926266160
整理番号:17A0008854
醤油に関する可視/近赤外分光と官能評価値との間の関係
Relationships between Visible/Near Infrared Spectra and Sensory Evaluations of Soy Sauce
著者 (9件):
ZHANG Han
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
WAIZUMI Yuya
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
WANG Shuo
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
LIU Xiao-fang
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
WATANABE Takayuki
(Akita res. inst. of food and brewing, Akita, JPN)
,
TAMURA Takehiro
(Akita soy sauce and Miso cooperative society, Akita, JPN)
,
KYOUNO Nobuyuki
(Akita soy sauce and Miso cooperative society, Akita, JPN)
,
MIAO Yelian
(Nanjing Univ. Technol., Nanjing, CHN)
,
CHEN Jie Yu
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
資料名:
近赤外フォーラム講演要旨集
(Japanese NIR Forum)
巻:
32nd
ページ:
278-279
発行年:
2016年
JST資料番号:
L2060A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)