文献
J-GLOBAL ID:201702216107814330
整理番号:17A1163263
栽培古代コムギ(Triticum spp.):健康によい食品の潜在的供給源【Powered by NICT】
Cultivated Ancient Wheats (Triticum spp.): A Potential Source of Health-Beneficial Food Products
著者 (2件):
Arzani Ahmad
(Dept. of Agronomy and Plant Breeding, College of Agriculture, Isfahan Univ. of Technology, Isfahan, 84156-83111, Iran)
,
Ashraf Muhammad
(Pakistan Science Foundation, Islamabad, Pakistan)
資料名:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
(Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety)
巻:
16
号:
3
ページ:
477-488
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2541A
ISSN:
1541-4337
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)