文献
J-GLOBAL ID:201702216223081582
整理番号:17A0358404
マイクロ波支援抽出によるオレンジペクチンの物理化学的特性とゲル特性を比較した。【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical and gel properties of tangerine peel pectins in microwave extraction processing
著者 (6件):
Han Zongyuan
(College of Life and Engineering, Shenyang Institute of Technology)
,
Li Xiaojing
(College of Life and Engineering, Shenyang Institute of Technology)
,
Wu Xiuyue
(College of Life and Engineering, Shenyang Institute of Technology)
,
Wang Xianfen
(College of Life and Engineering, Shenyang Institute of Technology)
,
Wang Jiaqing
(College of Life and Engineering, Shenyang Institute of Technology)
,
Xiao Zhigang
(College of Grain Science and Technology, Shenyang Normal University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
23
ページ:
309-314
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)