文献
J-GLOBAL ID:201702216233555060
整理番号:17A0663910
15°C貯蔵中の各種条件下に於けるMAPポット煮込みカモ手羽の微生物分析
Microbial analysis of MAP pot-stewed duck wings under different conditions during 15°C storage
著者 (7件):
YE Keping
(Nanjing Agricultural Univ., Jiangsu, CHN)
,
JIANG Jian
(Nanjing Agricultural Univ., Jiangsu, CHN)
,
WANG Yuefan
(Nanjing Agricultural Univ., Jiangsu, CHN)
,
HOU Yifan
(Nanjing Agricultural Univ., Jiangsu, CHN)
,
LIU Mei
(Nanjing Agricultural Univ., Jiangsu, CHN)
,
LIU Jia
(Nanjing Agricultural Univ., Jiangsu, CHN)
,
GUO Chengxiang
(Nanjing Tech Univ., Jiangsu, CHN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
5
ページ:
1073-1079
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)