文献
J-GLOBAL ID:201702216282872241
整理番号:17A0882831
生体アミンヒスタミンとチラミンを用いたエンドウ蛋白質ペプチドのトランスグルタミナーゼ触媒アミノ化【Powered by NICT】
Transglutaminase-catalyzed amination of pea protein peptides using the biogenic amines histamine and tyramine
著者 (3件):
Lu Xinyao
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, 410 Agriculture/Forestry Centre, Edmonton, AB, Canada, T6G 2P5)
,
Hrynets Yuliya
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, 410 Agriculture/Forestry Centre, Edmonton, AB, Canada, T6G 2P5)
,
Betti Mirko
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, 410 Agriculture/Forestry Centre, Edmonton, AB, Canada, T6G 2P5)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
8
ページ:
2436-2442
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)