文献
J-GLOBAL ID:201702216625249060
整理番号:17A0372933
コンピュータビジョンとパターン認識アルゴリズムを用いたビールの泡の品質を評価するためのユビキタス材料,開放ハードウエアとセンサを用いたロボットpourerの開発:RoboBEER【Powered by NICT】
Development of a robotic pourer constructed with ubiquitous materials, open hardware and sensors to assess beer foam quality using computer vision and pattern recognition algorithms: RoboBEER
著者 (6件):
Gonzalez Viejo Claudia
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
,
Fuentes Sigfredo
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
,
Li GuangJun
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
,
Collmann Richard
(University of Melbourne, Department of Mechanical Engineering, VIC 3010, Australia)
,
Conde Bruna
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
,
Torrico Damir
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
504-513
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)