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文献
J-GLOBAL ID:201702216625249060   整理番号:17A0372933

コンピュータビジョンとパターン認識アルゴリズムを用いたビールの泡の品質を評価するためのユビキタス材料,開放ハードウエアとセンサを用いたロボットpourerの開発:RoboBEER【Powered by NICT】

Development of a robotic pourer constructed with ubiquitous materials, open hardware and sensors to assess beer foam quality using computer vision and pattern recognition algorithms: RoboBEER
著者 (6件):
Gonzalez Viejo Claudia
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
Fuentes Sigfredo
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
Li GuangJun
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
Collmann Richard
(University of Melbourne, Department of Mechanical Engineering, VIC 3010, Australia)
Conde Bruna
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)
Torrico Damir
(University of Melbourne, Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, VIC 3010, Australia)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 89  号: P1  ページ: 504-513  発行年: 2016年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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