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文献
J-GLOBAL ID:201702216676887249   整理番号:17A0313567

X線マイクロコンピュータ断層撮影法(μCT)を用いた全コムギ穀粒の3次元微細構造に及ぼす通常炉と強制対流連続タンブル(FCCT)ばい焼の影響の非破壊特性化と定量化【Powered by NICT】

Non-destructive characterisation and quantification of the effect of conventional oven and forced convection continuous tumble (FCCT) roasting on the three-dimensional microstructure of whole wheat kernels using X-ray micro-computed tomography (μCT)
著者 (3件):
Schoeman Letitia
(Department of Food Science, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland, Stellenbosch, 7602, South Africa)
du Plessis Anton
(CT Scanner, Central Analytical Facility, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland, Stellenbosch, 7602, South Africa)
Manley Marena
(Department of Food Science, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland, Stellenbosch, 7602, South Africa)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 187  ページ: 1-13  発行年: 2016年10月 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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