文献
J-GLOBAL ID:201702216878491043
整理番号:17A0331006
穀物ベース製品への豆類原料の配合による低血糖指数(GI)食品の開発 インビトロ選抜とインビボ法
Development of Low Glycemic Index (GI) Foods by Incorporating Pulse Ingredients into Cereal-Based Products: Use of In Vitro Screening and In Vivo Methodologies
著者 (3件):
FUJIWARA Natsuki
(Northern Crops Inst., ND, USA)
,
HALL Clifford
(North Dakota State Univ., ND, USA)
,
JENKINS Alexandra L.
(Glycemic Index Lab., Inc., ON, CAN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
94
号:
1
ページ:
110-116
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)