文献
J-GLOBAL ID:201702217021662068
整理番号:17A0699775
米またはジャガイモマルトデキストリン賦形剤によるヒプロメロースカプセルにおけるプロバイオティクスの生存【Powered by NICT】
Survival of Probiotics in Hypromellose Capsules with Rice or Potato Maltodextrin Excipient
著者 (4件):
Chen Jinru
(Dept. of Food Science and Technology, The Univ. of Georgia, 1109 Experiment St. Griffin, GA, 30223-1797, U.S.A.)
,
Bechman Allison
(Dept. of Food Science and Technology, The Univ. of Georgia, 1109 Experiment St. Griffin, GA, 30223-1797, U.S.A.)
,
Klu Yaa Asantewaa Kafui
(Dept. of Food Science and Technology, The Univ. of Georgia, 1109 Experiment St. Griffin, GA, 30223-1797, U.S.A.)
,
Phillips Robert D.
(Dept. of Food Science and Technology, The Univ. of Georgia, 1109 Experiment St. Griffin, GA, 30223-1797, U.S.A.)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
81
号:
11
ページ:
M2793-M2798
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)