文献
J-GLOBAL ID:201702217088632073
整理番号:17A0310882
熱処理後の澱粉糊化とin vitro消化性挙動:パルプの料理用バナナペーストと片の比較【Powered by NICT】
Starch gelatinization and in vitro digestibility behaviour after heat treatment: Comparison between plantain paste and piece of pulp
著者 (8件):
Giraldo Toro A.
(CIRAD, UMR QualiSud, TA B-95/15, 34398 Montpellier 5, France)
,
Gibert O.
(CIRAD, UMR QualiSud, TA B-95/15, 34398 Montpellier 5, France)
,
Briffaz A.
(CIRAD, UMR QualiSud, TA B-95/15, 34398 Montpellier 5, France)
,
Ricci J.
(CIRAD, UMR QualiSud, TA B-95/15, 34398 Montpellier 5, France)
,
Dufour D.
(CIRAD, UMR QualiSud, TA B-95/15, 34398 Montpellier 5, France)
,
Dufour D.
(International Center for Tropical Agriculture (CIAT), Km17 Recta Cali-Palmira, A. A. 6713, Cali, Colombia)
,
Tran T.
(CIRAD, UMR QualiSud, TA B-95/15, 34398 Montpellier 5, France)
,
Bohuon P.
(Montpellier SupAgro, UMR QualiSud, Food Process Engineering Research Unit, 1101 avenue Agropolis, CS 24501, 34093 Montpellier cedex 5, France)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
147
ページ:
426-435
発行年:
2016年08月20日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)