文献
J-GLOBAL ID:201702217208970283
整理番号:17A1425579
Awassi種の子ヒツジの能力,栄養消化率および血中代謝産物に対する給餌的に与えたオリーブケーキとSaccharomyces cerevisiae補給の影響【Powered by NICT】
The effects of feeding olive cake and Saccharomyces cerevisiae supplementation on performance, nutrient digestibility and blood metabolites of Awassi lambs
著者 (1件):
Obeidat Belal S.
(Department of Animal Production, Faculty of Agriculture, Jordan University of Science and Technology, P.O. BOX 3030, Irbid 22110, Jordan)
資料名:
Animal Feed Science and Technology
(Animal Feed Science and Technology)
巻:
231
ページ:
131-137
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0184A
ISSN:
0377-8401
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)