文献
J-GLOBAL ID:201702217516741812
整理番号:17A1443011
ジアシルグリセロール強化パームベース油ブレンドの熱的及び速度論的挙動と微視的特性【Powered by NICT】
Thermal and kinetic behaviors and microscopic characteristics of diacylglycerol-enriched palm-based oils blends
著者 (2件):
Xu Yayuan
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Oil and Plant Protein Center, Wuxi, Jiangsu Province, P. R. China)
,
Dong Cao
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Oil and Plant Protein Center, Wuxi, Jiangsu Province, P. R. China)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
9
ページ:
ROMBUNNO.201600491
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)